Beckers Elegant Loftmaling-10 liter

Elegant Loftmaling er en helmat loftmaling af meget høj kvalitet, som anvendes på umalede og tidligere malede lofter indendørs Loftmalingen anvendes bedst på underlag som beton, puds, væv, tapet, træfiberplader, spån eller gips. Let at påføre med rulle, dækker godt og giver en smuk helmat overflade. Uden betydelig lugt ved maling og tørring. Med Elegant Loftmaling opnås en fin helmat og refleksfri overflade med fin struktur.


 


6580 6581
  • Rigtig god dækkeevne 
  • Giver en halvmat overflade med fin struktur 
  • Drypper minimalt med påføring af rulle Lagerstatus: På lager

505,00 kr

Beskrivelse

Detaljer

Elegant Loftmaling er en helmat loftmaling af meget høj kvalitet, som anvendes på umalede og tidligere malede lofter indendørs.

Loftmalingen anvendes bedst på underlag som beton, puds, væv, tapet, træfiberplader, spån eller gips. Let at påføre med rulle, dækker godt og giver en smuk helmat overflade. Uden betydelig lugt ved maling og tørring. Med Elegant Loftmaling opnås en fin helmat og refleksfri overflade med fin struktur.

 

6580 6581

  • Rigtig god dækkeevne 

  • Giver en halvmat overflade med fin struktur 

  • Drypper minimalt med påføring af rulle 

Leveringsbetingelser

Leveringsbetingelser
På Sjælland leveres fra dag til dag (man-lør), hvis du bestiller inden kl. 12. Dog leverer vi normalt ikke på helligdage.
På Fyn, i Jylland og på brofaste øer leverer vi ligeledes fra dag til dag (man-fredag, hvis du bestiller inden kl. 12 dog ikke lørdag 

med forbehold for leverancer i yderområder. I disse tilfælde vil du blive kontaktet for nærmere leveringstidspunkt. 

Bestiles i wekenden afsendes det første hverdag.


På ikke brofaste øer er der forskellige priser, nogle er gratis levering, andre er der ekstra leveringsomkostninger
ring venligst vedr. fragtpris.

Levering er indkluderet i prisen, sålænge du handler for mindst 500,- kr. inkl. moms.
For ordrer under 500,- kr. inkl. moms påføres fakturaen 62,50 kr. inkl. moms til dækning af transporten.

Transport af malervarer er forbundet med en miljørisiko, hvorfor vi desværre er nødsaget til at opkræve et miljøtransporttillæg på 25,- kr. inkl. moms på alle ordrer.

Hvis varerne bliver leveret med fragtfirma, skal du enten have betalt online med dit Dankort/kreditkort eller overføre pengene til følgende konto i Jyske Bank: 5010 1263635 - som reference bedes du skrive dit ordrenummer.