Vægmaling

Vægmaling findes i mange forskellige kvaliteter og glans typer. Hos Malerkompagniet sælger vi kvalitets vægmaling fra de to største fabrikanter i verden. Det betyder at den maling vi sælger altid er af den højeste teknologi og kvalitet. Og at vores maling er med eu-miljømærke - svanemærket. Dette betyder ingen giftstoffer i hjemmet m.m. Dæk Kraften i miljømaling er stadig den samme, hvilket betyder du får en flot og rustik overflade af højeste standard. Vi har et stort udvalg af vægmaling. Her finder du alt fra glans 5 -7 -10 -20 - 25. Disse bruges i forskellige sammenhænge. Hvis du f.eks. skal have malet din stue anbefaler vi at male med glans 5, 7 eller 10. Gode råd ved vægmaling Vi anbefaler altid at bruge miljømærket vægmaling, fordi det ikke går ud over åndbarheden, som betyder at at vandmolekylerne frit kan diffunderer ud. Endvidere er det muligt med miljømaling at male og være i huset samme dag, fordi malingen ikke afgiver nogen former for farlige lugte. Nogle vægmalinger egner sig specielt for rum med store lysindfald skjuler til dels ujævnheder i væggen f.eks. vores vægmaling Nordsjø A 5, som er en mat glans som er stærk på overfladen Så er der glas 7 og 10 som er meget rengøringsvenlig, hvis man sprøjter på væg. Disse bruges i stuer køkken bryggers mm. Og en glans 25 som er halvblank til køkken - trapper med stor kontakt overfladekvalitet dækkraft.

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Liste  Tabel 

 • Beckers scotte Glans 7 - 10 liter

  Scotte 7 er en mat væg- og loftmaling som anvendes til ny- og ommaling, hvor en vaskbar overflade ønskes.

  Egnet til maling af flader af sandspartel, puds, beton, træfiber-, spån- og gipsplader samt væv.

  Malingen giver en fin struktur, tørrer hurtigt og kan overmales allerede efter ca. 3 timer. Scotte 7 er desuden ekstra skånsom mod miljøet, da den er fri for organiske opløsningsmidler og bindemidler, og er anbefalet af svenske Astma&Allergi-förbundet. Derfor er malingen særligt egnet til allergifølsomme miljøer såsom børnehaver, børnehaveklasser og hospitaler.

   

  Vis detaljer
  675,00 kr

 • Beckers scotte GT 7 - 10 liter

  En del overflader har behov for at være mere robuste end andre.
  Scotte GT 7 er en halvmat akrylmaling luksus maling med ekstra god dækkeevne, som gør vægge og lofter slidstærke og vaskbare. 
  Hæfter desuden godt på tidligere malede overflader, hvilket gør den god som reparationsmaling.
  Vis detaljer
  980,00 kr

 • Beckers scotte GT 10 - 10 liter

  Beckers GT-serie er derfor det naturlige valg, når der stilles høje krav til vaskbarhed og slidstyrke.

  Beckers GT10 er en halvmat akrylmaling med meget højt teknisk niveau.

  Beckers GT10 har stor dækkeevne, høj kemikalieresistens og giver en vaskbar overflade.

  Takket være malingens slidstærke egenskaber anvendes den med fordel i udsatte rum såsom korridorer, opgange,

  receptioner og andre offentlige rum på skoler, hospitaler m.m.

  Vis detaljer
  1.045,00 kr

 • Beckers scotte GT 20 -10 liter

  Overflader har behov for at være Ekstra robuste end andre. Scotte GT 20 er en halvblank akrylmaling med ekstra god dækkeevne, som gør vægge og lofter slidstærke og vaskbare.
  Takket være malingens slidstærke egenskaber kan den med fordel bruges i køkken, vaskerum, entré og trappeopgang. Scotte GT 20 hæfter desuden godt på tidligere malede overflader
  Vis detaljer
  1.085,00 kr

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Liste  Tabel