Træbeskyttelse

Træbeskyttelse heldækkende. Det vigtigste er at bruge den absolut bedste kvalitet der overhovedet findes hvorfor det ? Fordi når du maler med det bedste fordamper der mindst det betyder at når malingen er tør Er der højt tørstofindhold tilbage og det er slidlaget alså tykkelsen som holder meget længe Bruger man er dårlig træbeskyttelse fordamber næsten 80% så er der næsten intet tilbage Men man udfører et stort skykke arbejde og tid så køb et kvalitetsprodukt. Malerkompagniet er kun fra de største fabrikker i verden dermed også højeste kvalitet. Vi har Malerkompagniets 2 in 1 som er ekstrem fordi den grunder samtidig og giver tykkere slidlag ved en påføring nok intet bedre. Malerkompagniets Preminum til vedligeholdelse og genopfrisning af tidligere malet træfacade og udhæng Meget lang holdbarhed op til 14 år. let at arbejde med.

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Liste  Tabel 

 • Beckers Perfekt Oliemaling træbeskyttelse 10 liter

  Beckers Perfekt Oliemaling er en klassisk alkydmaling forstærket med akryl. Vandfortyndbar. 

  Tilpasset maling af træfacader, stakit, vindskeder, døre og lignende. Malingen er let at påføre, løber ikke og giver en flot halvblank overflade. Anvend Perfekt Oliemaling sammen med Primex Grundolie og primex Trægrund for et flot og holdbart resultat.

        Let at påføre   God glans-og farveholdbarhed

  Vis detaljer
  985,00 kr

 • Beckers Perfekt plus facade træbeskyttelse 10 liter

  Det Bedste der findes af træbeskyttelse hos beckers super holdbar

  Giv træfacaden den bedst tænkelige beskyttelse - mal med Perfekt Plus Facade. Perfekt Plus Facade er Beckers mest holdbare træbeskyttelse og er særligt udviklet til at give en modstandsdygtig overflade, som mindsker risiko for smudsoptagelighed og som giver den bedst mulige farveholdbared. Udover at malingen er af særdeles god kvalitet, er den også let at male med, tørrer hurtigt og giver god beskyttelse mod belægninger. 
  Farvegaranti Mindsker risiko for smudsoptagelighed og belægninger Let at male med – tørrer hurtigt
  Vis detaljer
  995,00 kr

 • Beckers Perfekt Trælasyr Træbeskyttelse 10liter

  Mal træfacaden om, men bevar den fine træstruktur. Perfekt Täcklasyr er en dækkende træbeskyttelse beregnet til ny- og ommaling af træfacader og træværk udendørs.

  Perfekt trælasyr grunder samtidig  og slutmaling i samme malingTäcklasyren giver en overflade, som beskytter mod ydre påvirkninger, samtidig med at den fremhæver træets smukke struktur. Perfekt Täcklasyr har mange gode egenskaber, blandt andet er den let at påføre, har god indtrængning og vedhæftning og beskytter mod vandoptagelighed, falming og kridtning. 

  Vis detaljer
  985,00 kr

 • Beckers Trælasyr 10 liter

  Facadelasur er en holdbar lasur med god farvebestandighed, som fremhæver træets naturlige åre og struktur. 

  Den er beregnet til ny- og ommaling af træfacader og andet træværk udendørs, og den modvirker sprækker og nedbrydning af træet.

  Giver en laserende og halvdækkende så man kan se træets struktur . 

  Vis detaljer
  995,00 kr

4 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Liste  Tabel