DÆKKENDE

Træbeskyttelse heldækkende. Det vigtigste er at bruge den absolut bedste kvalitet der overhovedet findes hvorfor det ? Fordi når du maler med det bedste fordamper der mindst det betyder at når malingen er tør Er der højt tørstofindhold tilbage og det er slidlaget alså tykkelsen som holder meget længe Bruger man er dårlig træbeskyttelse fordamber næsten 80% så er der næsten intet tilbage Men man udfører et stort skykke arbejde og tid så køb et kvalitetsprodukt. Malerkompagniet er kun fra de største fabrikker i verden dermed også højeste kvalitet. Vi har Nordsjø 2 in 1 som er ekstrem fordi den grunder samtidig og giver tykkere slidlag ved en påføring nok intet bedre. Nordsjø Preminum til vedligeholdelse og genopfrisning af tidligere malet træfacade og udhæng Meget lang holdbarhed op til 14 år. let at arbejde med.

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Liste  Tabel 

 • Beckers Perfekt Trælasyr Træbeskyttelse 10liter

  Mal træfacaden om, men bevar den fine træstruktur. Perfekt Täcklasyr er en dækkende træbeskyttelse beregnet til ny- og ommaling af træfacader og træværk udendørs.

  Perfekt trælasyr grunder samtidig  og slutmaling i samme malingTäcklasyren giver en overflade, som beskytter mod ydre påvirkninger, samtidig med at den fremhæver træets smukke struktur. Perfekt Täcklasyr har mange gode egenskaber, blandt andet er den let at påføre, har god indtrængning og vedhæftning og beskytter mod vandoptagelighed, falming og kridtning. 

  Vis detaljer
  915,00 kr

 • Beckers Perfekt plus facade træbeskyttelse 10 liter

  Den bedste heldækkende træbeskyttese fra beckers meget lang holdbarhed!

  Giv træfacaden den bedst tænkelige beskyttelse - mal med Perfekt Plus Facade. Perfekt Plus Facade er Beckers mest holdbare træbeskyttelse og er særligt udviklet til at give en modstandsdygtig overflade, som mindsker risiko for smudsoptagelighed og farveholdbared.  

  Farvegaranti Mindsker risiko for smudsoptagelighed og belægninger Let at male med – tørrer hurtigt

  Vis detaljer
  995,00 kr

 • Beckers Perfekt Oliemaling træbeskyttelse 10 liter

  Beckers Perfekt Oliemaling er en klassisk alkydmaling forstærket med akryl. Vandfortyndbar. 

  Tilpasset maling af træfacader, stakit, vindskeder, døre og lignende. Malingen er let at påføre, løber ikke og giver en flot halvblank overflade. Anvend Perfekt Oliemaling sammen med Primex Grundolie og primex Trægrund for et flot og holdbart resultat.

        Let at påføre   God glans-og farveholdbarhed

  Vis detaljer
  985,00 kr

 • Beckers Primex grundinsgsolie 3 liter

  Sæt pris på træet, inden du træbeskytter det. Beckers Primex Grundolie er en flydende imprægneringsolie, som anvendes for at beskytte knaster, endetræ og andre udsatte dele af træværk udendørs. Primex Grundolie trænger ind i træfibrene, hvilket giver en rigtig god beskyttelse mod vandoptagelse og mindsker risikoen for sprækkedannelse i træ og malingslag. Ved at anvende Primex Grundolie bliver træet desuden beskyttet mod råd og blåsplint.

   

  • Beskytter mod råd og blåsplint

  • Beskytter mod vandoptagelse og mindsker risikoen for sprækkedannelse

  • Holder træet i god stand længere tid

  Vis detaljer
  339,00 kr

 • Beckers Primex grundingsoliePlus 10 liter

  Sæt pris på træet, inden du træbeskytter det. Beckers Primex Grundolie er en flydende imprægneringsolie, som anvendes for at beskytte knaster, endetræ og andre udsatte dele af træværk udendørs. Primex Grundolie trænger ind i træfibrene, hvilket giver en rigtig god beskyttelse mod vandoptagelse og mindsker risikoen for sprækkedannelse i træ og malingslag.

  Ved at anvende Primex Grundolie bliver træet desuden beskyttet mod råd og blåsplint.Beskytter mod råd og blåsplintBeskytter mod vandoptagelse og mindsker risikoen for sprækkedannelseHolder træet i god stand længere tid

  Vis detaljer
  840,00 kr

5 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Liste  Tabel