TRANSPARANT

Halvdækkende træbeskyttelse. Man kan i dag købe laserende / halvdækkende som hvis man maler på et nyt stykke træ ligner den træsort man ønsker. Tinova Transparent Exterior er en højteknologisk træbeskyttelse med lang holdbarhed, til behandling af træfacader og andet udendørs træværk. Er specielt udviklet til det nordiske klima og indeholder et unikt patenteret bindemiddel, der giver en ekstra dyb indtrængning og vedhæftning,. Vi har også et meget sælgere produkt Nordsjø udeolie som er oliebaseret og er let at arbejde med og flot resultat Og der er iøvrigt almindelig grundingsolie som trænger dybt i i træet og ligger en ny bund Inden videre behandling med træbeskyttelse dette gives hvis bunden er sugende eller bar Efter en evt. afskrabning/slibning.

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Liste  Tabel 

 • Beckers Trælasyr 10 liter

  Facadelasur er en holdbar lasur med god farvebestandighed, som fremhæver træets naturlige åre og struktur. 

  Den er beregnet til ny- og ommaling af træfacader og andet træværk udendørs, og den modvirker sprækker og nedbrydning af træet.

  Giver en laserende og halvdækkende så man kan se træets struktur . 

  Vis detaljer
  995,00 kr

 • Beckers Primex grundingsoliePlus 10 liter

  Sæt pris på træet, inden du træbeskytter det. Beckers Primex Grundolie er en flydende imprægneringsolie, som anvendes for at beskytte knaster, endetræ og andre udsatte dele af træværk udendørs. Primex Grundolie trænger ind i træfibrene, hvilket giver en rigtig god beskyttelse mod vandoptagelse og mindsker risikoen for sprækkedannelse i træ og malingslag.

  Ved at anvende Primex Grundolie bliver træet desuden beskyttet mod råd og blåsplint.Beskytter mod råd og blåsplintBeskytter mod vandoptagelse og mindsker risikoen for sprækkedannelseHolder træet i god stand længere tid

  Vis detaljer
  840,00 kr

 • Beckers Primex grundinsgsolie 3 liter

  Sæt pris på træet, inden du træbeskytter det. Beckers Primex Grundolie er en flydende imprægneringsolie, som anvendes for at beskytte knaster, endetræ og andre udsatte dele af træværk udendørs. Primex Grundolie trænger ind i træfibrene, hvilket giver en rigtig god beskyttelse mod vandoptagelse og mindsker risikoen for sprækkedannelse i træ og malingslag. Ved at anvende Primex Grundolie bliver træet desuden beskyttet mod råd og blåsplint.

   

  • Beskytter mod råd og blåsplint

  • Beskytter mod vandoptagelse og mindsker risikoen for sprækkedannelse

  • Holder træet i god stand længere tid

  Vis detaljer
  339,00 kr

3 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Liste  Tabel