OBS!!
Malerkompagniet er på kursus fra d. 20. januar til d. 14. februar, og det er derfor ikke muligt at ringe til os. Du kan som altid stadig købe maling. Vi er til rådighed på info@malerkompagniet.dk, og vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.
Tak for for din forståelse.

2526 2700 / 2526 2727

Bemærk: Vi har 10 liter i vores spande

Nordsjø Grundmaling indvendigt brug

Grundmaling Der findes mange forskellige typer til træværk mm. bruges Nordsjø hæftegrund som også er til glatte ikke sugede bund god vedhæftning på afrensede flader. Under sigma findes også grundere til træværk mm. Man har også spærrende grunder mod gennemslag som lukker til ny ren bund at male på. Microdispers bruges at forgrunde lofter og vægge før viderbehandling. Til grunding af filt og glasvæg anbefaler vi grund + som findes under nordsjø denne har et stort tørstof indhold og en fantastisk hæftning til bunden og du sparer 1gang færdigmaling. Nordsjø knaste og Spærregrunder er en vandig grundmaling med spærrende effekt. 
Anvendes indendørs på ubehandlet eller tidligere behandlet træ for at mindske risikoen for misfarvning og gennemslag fra knaster, gulnet træ m.m.  Findes også Sigma isotop som lukker for nikotin tørre gennemslag og røg.

9 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Liste  Tabel 

9 vare(r)

Sorter faldende
pr. side

Liste  Tabel